Team

Groep 1-2A

Isabelle de Best - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2B

Suzanne Bout - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2C

Heleen Veldhuijs - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2D

Karin Terhorst - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m donderdag)

 

Groep 1-2E

Angela Ouwehand - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en vrijdag)

Jeroen Schothorst - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (dinsdag t/m donderdag)

 

Groep 3A

Maaike Oldenhof - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en dinsdag)

Leontien Rooijers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 3B

Brenda Jose - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en dinsdag)

Monique de Jong - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 4A

Rowan Ruurda - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag) 

 

Groep 4B

Danielle Olyhoek - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m woensdag)

Ashley van Zandwijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (donderdag en vrijdag)

 

Groep 5A

Maranka Breed - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en dinsdag)

Maaike van Lieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 5B

Marise van Muiswinkel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 6a

Menekse Kavousi - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 6b

Rozemarie Zandbergen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 7

Laura van der Vis - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 8

Charlotte Evans-Meijer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag, dinsdag en vrijdag)

Carla Plate - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (woensdag en donderdag)

 

Gymdocent

Martijn Roozen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en woensdag t/m vrijdag)

 

Administratieve medewerkers

Ingrid Machielsen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

 

Ondersteunend personeel

Ingrid Machielsen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag t/m vrijdag)

Nienke Veneboer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag, dinsdag en vrijdagochtend)

Michelle Verschuren-Van Rijckevorsel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandagochtend, dinsdagochtend en donderdag)

          

Intern begeleiders

Maaike van Lieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en dinsdag)

Leontien Rooijers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en dinsdag)

 

Schoolleiding

Marian Barzilay (schoolleider) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Angela Ouwehand (adjunct directeur) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag en woensdag t/m vrijdag)

© 2013-2022 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl